Office 365: Telkens wanneer je Office installeert op een extra pc of Mac via m, kun je kiezen in welke taal je Office wilt installeren. Lees meer over het verschil tussen Office 365 en Office 2019. De beschikbaarheid verschilt per land/regio. Classificatie:4/ Knijntje Goed programma Een goed programma waar prettig mee is te werken Classificatie:5/ hans martijn Altijd de laatste versie van Office en 1TB backup Je kunt altijd de laatste versie van Office gebruiken

Vrouwen seks filmpjes sekspunt

en het grote voordeel is dat je 1TB aan ruimte hebt. Je kunt op verschillende manieren aan een back-up van een Office-product komen: Klanten met Office 365 kunnen deze versie downloaden of opnieuw installeren vanaf. Back-ups kunnen niet naar de volgende landen/regio's worden verzonden: Bhutan, Brazilië, China, Cocoseilanden, Cookeilanden, Franse Gebieden in de zuidelijke Indische Oceaan, Heard- en McDonaldeilanden, Irak, Jan Mayen, Kiribati, Libië, Micronesia, Myanmar, Nauru, Nepal, Niue, Palau, Pitcairneilanden, Saba, Samoa, Sint Eustatius, Timor-Leste, Tokelau, Wallis en Futuna. Als je een van deze services gebruikt, heb je al een Microsoft-account dat je kunt gebruiken.

Internettoegang is vereist voor de installatie en activatie van de nieuwste versies van Office-suites en alle Office 365-abonnementen. De factureringsinstellingen vind je op de Microsoft-accountsite nadat je je hebt aangemeld met het Microsoft-account waarmee je Office hebt gekocht. Verlenging, opzegging en facturering Je krijgt bericht voordat er geld wordt afgeschreven wanneer het tijd is om een jaarabonnement te verlengen. Processor 1,6 GHz (gigahertz) of sneller, 2-core. Voor toegang tot documenten op OneDrive meld je je bij Office aan met het Microsoft-account dat je gebruikte om Office 365 te installeren. Ga voor meer informatie naar de ondersteuningspagina's OneDrive voor Windows.1 en OneDrive voor Windows.


Bare gangbang studentes voor sex

Er kan slechts én abonnement aan je Microsoft-account zijn gekoppeld. Je kunt je abonnement op Office 365 Home omzetten naar Office 365 Personal of Office 365 voor Hoger Onderwijs, of je kunt wachten totdat je huidige abonnement is verlopen voordat je je abonnement op Office 365 Personal of Office 365 voor Hoger Onderwijs activeert. Veelgestelde vragen Belangrijkste vragen Met Office 365-abonnementen ontvang je de volgende premium Office-apps: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen voor pc beschikbaar). Als je de volledige Office-functionaliteit weer terug wilt, kun je bij m of een deelnemende detailhandelaar een nieuwe versie van Office aanschaffen. De OneDrive-app maakt een map die automatisch wordt gesynchroniseerd tussen OneDrive en je computer, zodat je altijd aan je documenten kunt werken, ook als je offline bent. Je Microsoft-account kan maar én actief abonnement hebben. Processor, nVT, besturingssysteem, office voor Mac wordt ondersteund op de twee meest recente versies van iOS. Klanten die oudere versies van Office gebruiken, dienen mogelijk een compatibiliteitspakket te downloaden en te installeren. Aan het eind van je eerste maand wordt via de betalingsmethode die je hebt opgegeven, automatisch het abonnementsbedrag afgeschreven om ervoor te zorgen dat je service naadloos doorloopt. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt; voor de nieuwste versie moet je Office opnieuw kopen als de nieuwe versie beschikbaar.