Soft en hard SM, fetish. Lees meer - Ik ben zeer ruimdekend, van soft tot extreem hard. Niet jonger dan 25 jaar, en niet ouder dan 60 jaar, schoon, verzorgd en onderdanig. Lees meer - Ik ben een vrouw met stijl en ik zoek een onderdanige man die bij mij past. Lees meer - Femdom zoekt slaaf. Lees meer - ben al een paar jaar bezig met soft SM maar ik wil verder gaan. Ik

Sexadressen friesland priveontvangst uden

heb heel veel ervaring en ben voor heel veel. Lees meer - Ik ben een speelse domina. Ik ontvang in de buurt van Bolsward. Ik kan je zeker wat leren.

Strenge, rechtvaardige Domina van 55 jaar is dringend op zoek naar een nieuwe slaaf. Ik heb een aantal dildo's waar ik gebruik van mak. En natuurlijk hou ik van zweepjes, mondkevels en bondages. Lees meer - Transsexuelen zoeken slaven. Lees meer - Ik ben op zoek naar een discrete relatie met een sub/onderdanige vent. Ik heb genoeg ervaring om ongehoorzame mannen een lesje te leren in onderdanig zijn. Dominante t-girls, vrouwen met pikken.
Meesteres zuid holland thaise sletjes

Ik hou ervan om je uit te dagen, je te plagen en je te vernederen, en ik vind het heerlijk om je te spanken terwijl je voor me over de grond kruipt. Lees meer - Nadat mijn vorige slaaf niet meer voldeed aan mijn eisen heb ik hem eruit geschopt, en ben ik op zoek naar een nieuw slaafje die zich aan mij wil onderwerpen. Plassex, footfetish, bondage, spanking, fisting, strapon en meer. Ik ben op zoek naar een slaafje die ervan geniet om mij te gehoorzamen en mijn bevelen op te volgen. Lees meer - Ik heb nog niet veel ervaring als SM Meesteres maar ik heb ik wil meer ervaring opbouven met onderdanige mannen en vrouwen en ik doe alles gratis. Ik ben op zoek naar een slaaf die aan mijn eisen voldoet. Lees meer - Jonge mooie domina 22 jaar. Ik ben een strenge dominante Shemale van 33 jaar, ik heb zeer hard en streng.